Raúl García tekent nieuw contract bij Atletico Madrid

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

18 februari 2014 – Atletico Madrid heeft maandagavond aangekondigd dat Raúl García langer in het Estadio Vicente Calderón zal spelen. De aanvallende middenvelder, die dit seizoen al veertien maal trefzeker was, heeft in Madrid een vernieuwd contract ondertekend dat een looptijd tot de zomer van 2018 heeft.

García kwam de gelederen van Atléti in 2007 versterken, nadat hij voor Osasuna uitkwam. Naarmate zijn periode bij de Madrilenen vorderde, wist de middenvelder steeds belangrijker te worden voor Atletico. In zijn eerste vier seizoenen kwam García tot 179 duels (negen doelpunten), maar daarna werd hij voor één seizoen verhuurd aan Osasuna. García kwam vervolgens terug en leverde zijn bijdrage aan het succes van Atlético. In zijn periode in Madrid won hij de Europa League, de Copa del Rey en twee Europese Super Cups.

De middenvelder is verheugd met zijn langere verblijf bij Atletico: "Ik ben zeer gelukkig met de overeenkomst. Zowel de club als ik hadden de intentie om te verlengen. Ik voel me hier zeer op mijn plek. Het gaat hartstikke goed en we doen er alles aan om dit zo te houden."

Atletico, dat gedeeld aan kop gaat in de Primera División, speelt woensdagavond het eerste deel van het tweeluik tegen AC Milan, in het kader van de achtste finales van de Champions League.

Reacties

Eredivisie

gerelateerd