Fulham bevestigt: Meulensteen én Curbishley weg

19 februari 2014, 09:44

Fulham haalt op ondubbelzinnige wijze de bezem door de technische staf. Niet alleen het dienstverband van voormalig hoofdcoach René Meulensteen is beëindigd, ook Alan Curbishley, Ray Wilkins, Mick Priest en Jonathan Hill moeten het veld ruimen. Dat bevestigt de Londense club op haar website.

Fulham besloot eind vorige week om Felix Magath aan te stellen als nieuwe hoofdcoach. Dat dit zou leiden tot het vertrek van Meulensteen werd snel duidelijk, maar ook de rest van de staf moet dus vertrekken. Deze maatregel is vooral opvallend omdat Meulensteen en Curbishley allebei tijdens het lopende seizoen naar Craven Cottage gehaald werden. Meulensteen was eerst assistent-coach, maar schoof na het ontslag van Martin Jol een plekje op in de hiërarchie. Curbishley trad enkele weken later in dienst als technisch directeur.

Magath krijgt zijn landgenoten Tomas Oral en Werner Leuthard als assistenten naast zich. De drie Duitsers moeten proberen om Fulham, dat onderaan staan in Engeland, in de Premier League te houden.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen