Courtois reageert op keepersrel: "Zie dat als een aanval"

19 februari 2014, 10:32

België wil komende zomer hoge ogen gooien op het wereldkampioenschap in Brazilië, maar is vooralsnog in de ban van een heuse keepersrel. Thibaut Courtois is de nummer één onder de lat, maar daar was Simon Mignolet niet blij mee. 

De Liverpool-goalie liet zich negatief uit over zijn collega. Courtois sprak op zijn beurt zijn ongenoegen uit over de uitspraken en eiste respect. De doelman van Atletico wil een paar weken na dato nog wel wat kwijt over de situatie. "Als iemand zegt dat hij on­terecht uit het doel van de ­Rode Duivels is gezet, zie ik dat als een aanval", zo zegt de ­Chelsea-huurling tegen Het Nieuwsblad. "Bovendien toont het aan dat je als speler de keuze van de trainer niet ­accepteert en dat je tegelijk geen respect toont voor de ­huidige nummer één."

"Ik wil niet dat mijn uitspraken zoals de vorige keer verkeerd weergegeven worden. Toen klonk het alsof ik zei dat Simon geen ambitie mocht tonen, iets wat helemaal niet waar is. Ik begrijp heel goed dat hij de ambitie heeft om uit te groeien tot de nummer één in het Belgische doel, alleen moet je ook respect ­tonen voor degene die wel speelt. Dát heb ik gezegd", reageert de 21-jarige keeper.

Vanavond (woensdag) staat voor de sluitpost met Atletico Madrid een Champions League-wedstrijd op het programma. De ploeg van Diego Simeone gaat op bezoek bij het AC Milan van trainer Clarence Seedorf. "We gaan ons best doen om te winnen. Doorstoten naar de volgende ronde is ons doel. Het is waar dat Milan dit seizoen iets minder presteert. Maar het blijft gewoon een goede ploeg die wij moeten verslaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen