Magath optimistisch: "Zullen degradatie voorkomen"

20 februari 2014, 15:53

Manager René Meulensteen moest onlangs het veld ruimen bij Fulham, dat Felix Magath aanstelde als opvolger van de Nederlandse coach. Voor de Duitse oefenmeester stond donderdag zijn eerste persconferentie bij Fulham op het programma. De zestigjarige Magath zei dat hij ervan overtuigd is dat Fulham behouden zal blijven voor de Premier League.

Magath, die in het verleden vooral furore maakte als coach van Bayern München en VfL Wolfsburg, moet Fulham de komende tijd uit de degradatiezone zien te halen. The Cottagers staan vier punten onder de degradatiestreep, waardoor de zorgen zeer groot zijn, met nog maar twaalf duels te gaan. "In de volgende maanden zullen we veel werk moeten verrichten om degradatie te voorkomen, maar de eerste dagen bieden perspectief", sprak Magath tegen Sky Sports News.

Ondanks het feit dat Fulham zich sportief gezien in zwaar weer bevindt, is Magath optimistisch: "Ik weet zeker dat we degradatie zullen voorkomen met dit team, aangezien de bereidheid van de spelers zeer groot is. Er zal een goede sfeer bij de club heersen als we goed samenwerken. We kunnen degradatie nog voorkomen en dat is heel belangrijk. We gaan ons concentreren op de volgende twaalf wedstrijden, in het bijzonder op die van zaterdag tegen West Bromwich Albion."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen