Velthuizen: "Rustig blijven en geloof blijven houden"

21 februari 2014, 13:31

De supporters van Vitesse hebben alweer vijf wedstrijden op een overwinning moeten wachten. De Arnhemmers speelden gelijk tegen NEC (1-1), Feyenoord (1-1) en ADO Den Haag (0-0) en verloren van AZ (0-2) en FC Twente (2-0). Zondag (14.30 uur) hoopt Vitesse zich te revancheren, als RKC Waalwijk op bezoek komt.

"Het wordt een mooie en belangrijke wedstrijd", zegt doelman Piet Velthuizen op de officiële website van Vitesse. De goalie beseft dat het spel van de Arnhemmers de laatste tijd enigszins te wensen overlaat en hoopt dat de ploeg het tij kan keren: "We zitten niet in onze beste fase van de competitie. We moeten nu zorgen dat we rustig blijven en het geloof blijven houden in ons spelsysteem en in elkaar. Ondanks de mindere periode moeten we ons herpakken. We willen altijd beter."

Hoewel RKC doorgaans in de onderste regionen van de Eredivisie bungelt, is de ploeg van coach Erwin Koeman een gevaarlijke ploeg. De Waalwijkers klommen de afgelopen weken naar de dertiende plaats op de ranglijst en presteren dit seizoen goed tegen de topclubs. "We kunnen onze borst natmaken. Zondag moeten we weer doen waar we goed in zijn. Als team willen we ons revancheren. We moeten voor elkaar knokken en hard werken", aldus Velthuizen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen