NAC Breda niet bezig met pikant weerzien Lurling

21 februari 2014, 16:20

De kans is aannemelijk dat sc Heerenveen zaterdagavond in de wedstrijd tegen NAC Breda met Anthony Lurling in de basis begint. Dat zou voor de ervaren aanvaller een weerzien zijn met de club waar hij in januari via de achterdeur vertrok. In Breda focussen ze zich niet op Lurling, maar op sc Heerenveen.

Trainer Nebosja Gudelj houdt zich op de vlakte over Lurling, met wie hij in januari in de clinch lag. "Wij zijn bezig met Heerenveen, niet met Anthony Lurling", is de korte reactie van de coach tegenover Omroep Brabant. Ook verdediger Sepp de Roover, die zaterdagavond waarschijnlijk vaak te maken krijgt met de aanvaller, wil niet diep ingaan op de situatie. "Of het nou Lurling is of een andere speler, dat is niet zo boeiend", zegt hij. "Ik probeer hem te benaderen als een speler van Heerenveen en niet als Anthony waar ik goed mee kan opschieten."

De focus van de ploeg uit Breda ligt op de wedstrijd. De manschappen van Gudelj staan tiende, maar moeten ook naar beneden kijken. De Roover tekent vooraf voor een gelijkspel. "Ja, dat zou uiteraard goed zijn. Alleen probeer je altijd voor de overwinning te gaan. Heerenveen heeft behoorlijk wat potentieel", vindt de Belg. "Aanvallend hebben ze zeker goede kwaliteiten. Maar wij kunnen daar wel wat tegenover stellen. Verdedigend laten ze af en toe wel wat steekjes vallen."

Bij NAC is Stipe Perica niet beschikbaar, vanwege een schorsing. Omdat Alex Schalk door de Bredanaars verhuurd is aan Jong PSV en Lurling is vertrokken, zit NAC krap in de spitsen. Het is te hopen dat Rydell Poepon fit blijft. "Rydell is onze diepe spits", zegt Gudelj. "Maar ik heb er vertrouwen in de dat iedereen fit blijft. We zullen zien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen