Cocu blij: "Zowel in aanvallend als defensief opzicht"

23 februari 2014, 07:30   Bijgewerkt: 22 februari 2014, 23:50

Phillip Cocu is zeer te spreken over het optreden van PSV, zaterdag in de uitwedstrijd tegen NEC. De oefenmeester zag zijn team niet alleen drie punten pakken (0-2), hij constateerde ook dat er op het spel niet veel aan te merken was.

"We hebben een groot deel van de wedstrijd gedomineerd. In de eerste helft ontbrak het alleen aan doelpunten, na de rust heb ik twee uitstekende goals gezien. Daarnaast hebben we heel weinig weggegeven. Ik ben dus heel tevreden", aldus Cocu op PSV.nl.

Cocu: "We zetten in de openingsfase goed druk vooruit. Afgezien van een paar slordige momenten hadden we bijna de hele eerste helft het initiatief in handen. Het enige wat in die helft eigenlijk ontbrak, was een doelpunt. In de tweede helft hadden we aanvankelijk wat meer moeite met de druk die NEC uitoefende. Daarom besloten we in die fase om wat vaker voor de lange bal te kiezen en vanuit daar de tweede bal te winnen. Naarmate de tweede helft vorderde, werden we steeds dominanter en gevaarlijker. Al met al ben ik heel tevreden over ons spel, zowel in aanvallend als defensief opzicht."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen