Invaller Martensson bezorgt FC Utrecht alsnog de winst

Ger
23 februari 2014, 14:39   Bijgewerkt: 23 februari 2014, 14:56

FC Utrecht heeft in eigen huis een zeer belangrijke overwinning geboekt op FC Groningen. Na een rommelige wedstrijd met een gemiste strafschop en veel kansen, trok de thuisploeg in de slotfase de winst alsnog naar zich toe: 1-0.

Lichte fluitconcertjes, klagende fans en veel slordigheden; de wedstrijd begon niet lekker voor de thuisploeg. Ondanks het vele balbezit werd er nauwelijks gevaar gecreëerd, omdat Utrecht niet aan het eigen spel toekwam. Het was vooral strijden om in ieder geval de duels te winnen, maar van verzorgd (combinatie)voetbal was geen sprake. Het leidde zelfs tot een fluitconcert toen het rustsignaal klonk.

FC Groningen koos op haar beurt enkele momentjes uit om gevaarlijk te zijn voorin. Tjaronn Chery vond bijna het net via een vreemde bal met veel effect, die alsnog werd gepakt door doelman Robbin Ruiter. Het bleef bij tegenstootjes zonder dodelijke gevolgen. Opvallend was bijvoorbeeld dat smaakmaker Filip Kostic totaal niet in de wedstrijd zat; hij voetbalde vooral tegen zichzelf en als hij er een keer langskwam, was de voorzet te zwak.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen