Atletico Madrid krijgt pak rammel in Pamplona

23 februari 2014, 22:53   Bijgewerkt: 23 februari 2014, 23:38

Met Real Madrid, FC Barcelona en Atletico Madrid begon de 25ste speelronde van La Liga dit weekend met drie koplopers, maar na zondagavond heeft Real de touwtjes opeens alleen in handen. De Koninklijke zegevierde zaterdag met 3-0 over Elche CF en zag Barcelona later op de avond onderuit gaan bij angstgegner Real Sociedad (3-1). Een dag later leed ook Atletico een kansloze nederlaag. Op visite bij Osasuna gingen de Colchoneros met liefst 3-0 ten onder.

Atletico bevond zich na één helft al in geslagen positie in Pamplona. Osasuna greep de bezoekers uit de hoofdstad direct bij de keel, wat leidde tot een 3-0 stand bij rust. Een slim ingestuurde hoekschop leverde Osasuna in de vijfde minuut de 1-0 op. Cejudo kreeg alle ruimte om in te lopen en kon zodoende, geheel ongedekt, de openingstreffer tegen de touwen volleren.

Een kwartier later werd het door matig uitverdedigen van Atletico-spelers Juanfran en Gabi zelfs 2-0. Emiliano Armenteros was met een knal van grote afstand de gevierde man. Kort voor de doelwissel kopte Roberto Torres zelfs nog de 3-0 op het scorebord, waardoor Atletico het laatste sprankje hoop op een ommekeer zag vervliegen.

Real Madrid gaat met 63 punten aan kop in de Spaanse competitie. FC Barcelona en Atletico Madrid volgen met zestig punten op een gedeelde tweede plaats. Volgende week krijgt Atletico bezoek van koploper Real, Barcelona speelt in het eigen Camp Nou tegen laagvlieger UD Almería.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen