Hull en Charlton naderen Wembley met zeges

25 februari 2014, 01:10

Hull City en Charlton Athletic hebben zich maandag met zeges in replays als laatste bij de acht deelnemers aan de kwartfinales van het FA Cup-toernooi gevoegd. Hull City was in eigen huis met 2-1 te sterk voor Brighton & Hove Albion, terwij Charlton op bezoek bij Sheffield Wednesday met dezelfde cijfers wist te winnen.

Hull, dat in de Premier League op een verdienstelijke elfde plek staat, keek al in de rust tegen een comfortabele voorsprong aan. Curtis Davies en Robert Koren maakten de doelpunten voor de Tigers. Brighton deed nog wel iets terug via José Leonardo Ulloa, maar de thuisclub hield stand en schaarde zich zodoende bij de laatste acht in het belangrijkste Engelse bekertoernooi.

Charlton Athletic was in Sheffield verrassend te sterk voor het hoger aangeslagen Sheffield Wednesday. Voor Charlton scoorden Callum Harriotts en Simon Church. Tussendoor deed Sheffield, dat aantrad met basisspeler Glenn Loovens, via Leon Best nog iets terug.

Eerder verzekerden ook Sunderland, bekerhouder Wigan Athletic, Manchester City, Everton, Sheffield United en Arsenal zich al van een plek in de kwartfinales van de FA Cup.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen