PSG houdt begeerde Matuidi tot 2018 in Parijs

26 februari 2014, 17:22

Paris Saint Germain hoeft voorlopig niet te vrezen voor een vertrek van Blaise Matuidi. De 26-jarige middenvelder heeft een nieuw contract getekend, dat hem tot medio 2018 aan de Franse topclub verbindt.

Paris Saint Germain nam Matuidi ruim 2,5 jaar geleden, in de zomer van 2011, over van Saint-Etienne. Met deze transfer was een bedrag van 7,5 miljoen euro gemoeid en al snel bleek dat PSG hiermee een prima investering gedaan had. De middenvelder veroverde vlot een basisplaats én een vaste plek in de Franse nationale selectie. Mede omdat zijn contract in Parijs komende zomer afliep stond de international op het lijstje van diverse internationale topclubs. Zijn toekomst was maandenlang onderwerp van gesprek in de Franse hoofdstad.

Met Matuidi in de ploeg werd PSG vorig seizoen kampioen van Frankrijk. Ook dit jaar ligt de ambitieuze formatie op koers voor de titel in de Franse Ligue 1 en bovendien lonkt een plek in de kwartfinale van de Champions League. In de heenwedstrijd van de achtste finale won PSG vorige week met 0-4 van Bayer Leverkusen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen