Huntelaar nuchter over treffer: "Was een mooie goal"

27 februari 2014, 09:09   Bijgewerkt: 27 februari 2014, 09:57

Klaas-Jan Huntelaar maakte tegen Real Madrid misschien wel het mooiste doelpunt uit zijn carrière, maar echt blij was de spits er niet mee. Hij scoorde namelijk op een moment dat zijn ploeg, Schalke 04, al tegen een 0-6 achterstand aankeek.

"Het was een mooie goal", zegt Huntelaar kalmpjes in een interview met de NOS. Huntelaar volleerde de bal vanaf een meter of zestien snoeihard in de bovenhoek. "Je probeert de mensen nog wat te geven. Zo'n wedstrijd is niet leuk voor het publiek en ook niet voor ons. Of het doelpunt Nederlands elftal-waardig was? Dat weet ik niet. Het was gewoon een mooie goal."

Op de goal van Huntelaar na, kon Schalke Real geen moment pijn doen. "Real was een maat te groot voor ons. We maakten te veel domme fouten, zeker bij de eerste twee of drie doelpunten. Dan wordt het erg lastig. Goede teams, zoals Real, straffen dat soort fouten af. Dit resultaat is heel teleurstellend, ja. We hadden niet de illusie dat we de Champions League gingen winnen, maar je wilt als team wel laten zien wat je kan. Je doet er alles aan om te winnen of de wedstrijd in ieder geval met een positief resultaat af te sluiten, maar dat is niet gelukt."

In de slotfase, vlak voordat hij scoorde, stopte Huntelaar een stukje frustratie over het wedstrijdverloop in een pittige tackle. "We moeten een beetje van ons af bijten, niet alles over ons heen laten komen", zegt hij.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen