Anzhi-verdediger: "Wordt zwaar tegen AZ"

28 februari 2014, 10:32

Na de overwinning op Racing Genk mag Anzhi Makhachkala voor de volgende Europa League-ronde opnieuw naar de Benelux. De ploeg uit Dagestan stuit nu op AZ, een oude bekende. Beide teams stonden vorig seizoen ook al tegenover elkaar, toen in de voorronde van het Europese bekertoernooi.

Anzhi won anderhalf jaar geleden over twee wedstrijden met 6-0 van AZ, in Alkmaar werd het maar liefst 0-5. Zo gemakkelijk zal het nu niet gaan, weet verdediger Rasim Tagirbekov. "Ik ben heel blij dat we Racing Genk verslagen hebben en nog in het toernooi zitten. Hopelijk kunnen we nog een ronde doorkomen, maar het worden zware wedstrijden tegen AZ. Vorig jaar wonnen we in Nederland met 0-5, maar toen hadden we een team vol sterren. Hopelijk zijn we ditmaal ook in staat om te winnen", zegt hij op de website van de UEFA.

Anderhalf jaar geleden was Guus Hiddink nog de coach van Anzhi en speelden onder meer Samuel Eto'o en Mbark Boussoufa voor de ploeg uit Dagestan. Om financiële redenen zijn alle grote namen het afgelopen jaar vertrokken en Anzhi staat momenteel troosteloos onderaan in de Russische competitie.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen