Wouters: "Hard knokken om FC Twente te verslaan"

28 februari 2014, 18:15

Na acht wedstrijden zonder overwinning boekte FC Utrecht vorige week een broodnodige 1-0 overwinning op FC Groningen. De equipe van coach Jan Wouters treft zondag FC Twente in de eigen Galgenwaard. Twente verloor al vier jaar niet meer in de Domstad en wat Wouters betreft komt er dit weekend een einde aan deze reeks.

Het gevoel van bevrijding was enorm, toen Johan Mårtensson er vorige week op de valreep voor zorgde dat Utrecht drie punten pakte tegen Groningen. Dankzij deze belangrijke zege zijn de Domstedelingen slechts drie punten verwijderd van het linkerrijtje. "Het doelpunt was zowel een bevrijding voor Johan, die gekampt heeft met diverse blessures, als voor het gehele team", geeft Wouters aan op de officiële clubsite.

Volgens de coach van Utrecht is het duel met de Tukkers wederom een wedstrijd die veel invloed kan hebben op het restant van het seizoen. Dit geldt ook voor de opponent uit Enschede, beseft Wouters: "De belangen zijn bekend. Zowel FC Twente als wij zullen er alles aan doen om de punten te pakken. We zullen zondag hard moeten knokken om FC Twente te verslaan."

Wouters beschouwt Twente als een uitstekende ploeg, met een herkenbare speelstijl: "FC Twente heeft een goede ploeg. Ze beschikken over meerdere spelers met individuele kwaliteiten. Hier zullen we ons tegen moeten wapenen. Het recept van FC Twente is ons bekend. Willem Janssen (gehuurd van Twente, red.) hoef ik dan ook niet te raadplegen voor informatie", aldus de keuzeheer van Utrecht, die niet kan beschikken over Dave Bulthuis, Edouard Duplan, Kai Heerings, Willem Janssen, Danny Koevermans en Jacob Mulenga, maar Yassin Ayoub en Mark van der Maarel ziet terugkeren. Achter de naam van de revaliderende Cedric van der Gun staat nog een vraagteken.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen