Aanklager onderzoekt elleboogstoot Pellè

3 maart 2014, 14:35

Graziano Pellè heeft al een schorsing van Feyenoord op zak, maar kan mogelijk ook een sanctie van de KNVB verwachten. De aanklager betaald voetbal is een vooronderzoek gestart naar de elleboogstoot van de spits tegen Ajacied Joël Veltman.

De KNVB heeft Feyenoord, Pellè en Veltman om een schriftelijke reactie gevraagd. De Rotterdammers en Pellè hebben tot dinsdag elf uur 's ochtends de tijd om te reageren. De Italiaan gaf na afloop van de verliespartij tegen Ajax (1-2) aan zich van geen kwaad bewust te zijn. "Ik kan me geen elleboogstoot herinneren", zei hij. "Ik heb ook nooit het doel gehad om Veltman bewust te raken. Veltman kwam ook nooit naar me toe om te zeggen dat ik hem een elleboogstoot heb gegeven. Ik heb wel normale duels uitgevochten zoals dat hoort in een voetbalwedstrijd. En misschien leek het door mijn lengte alsof ik een elleboogstoot uitdeelde."

Ook Veltman tilde niet zwaar aan het incident. ''Hij ging onnodig met zijn elleboog naar mijn hoofd, maar ik heb er geen schade aan overgehouden Het viel wel mee", was de verklaring van de verdediger. "Ik voelde het licht. Het was niet pijnlijk, wel onnodig. Maar het hoort erbij, anders moet ik maar op ballet gaan.''

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen