Pastoor bij Slavia: "Geweldig publiek en shirt"

4 maart 2014, 09:32   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Alex Pastoor is blij met zijn stap naar Slavia Praag. De trainer zegt zich goed voorbereid te hebben op het werken bij de Tsjechische club en ziet het buitenlandse avontuur met vertrouwen tegemoet. De coach heeft getekend voor vier maanden en hoopt daarna weer een club te vinden in Nederland.

Dat zegt de oefenmeester in gesprek met het AD. "Ik heb de ambitie om daarna weer in Nederland aan de slag te gaan", zegt Pastoor, die Slavia een mooie club vindt. "Ze hebben een geweldig publiek en een schitterend shirt. Het is een grote naam in Tsjechië. Ik heb al een heel schema gemaakt", zegt Pastoor. "Daarin is ook tijd om een ijshockeywedstrijd te kijken. IJshockey is hier een grote sport en ik wil graag de cultuur van het land begrijpen. Dan ga ik woensdag naar Tsjechië - Noorwegen en verder naar nog wat andere competitiewedstrijden. Ik wil goed beslagen ten ijs komen."

De 47-jarige trainer zat na zijn ontslag bij NEC alweer een tijdje zonder club. "Ik heb gemerkt dat ik tijdens mijn trainerschap niet alleen roofbouw heb gepleegd op mezelf, maar ook op mijn gezin. Ik heb wat terug voor ze kunnen doen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen