Lahm: "Niemand is zeker van zijn plek op het WK"

5 maart 2014, 12:55

Duitsland-bondscoach Joachim Löw sprak in aanloop naar de oefeninterland tegen Chili zijn zorgen uit. De Duitsers hebben namelijk te maken met de nodige blessures en de oefenmeester is nog niet echt te spreken over de vorm van zijn manschappen. Philipp Lahm is het eens met zijn coach en stelt dat niemand zeker is van zijn plek in de selectie.

"Iedereen moet presteren", vindt Lahm. "In deze sport moet je altijd thuis geven en laten zien dat je een plaats in het team verdient", stelt de aanvoerder van Bayern München, die zelf wel zeker lijkt te zijn van een plaats in de Duitse selectie, maar ook doelt op spelers als Andre Hahn, Shkodran Mustafi and Matthias Ginter, die voor het eerst uitgenodigd werden voor de nationale ploeg en zich mogen bewijzen.

"Het is een beloning voor de spelers die constant een hoog niveau halen bij hun club", vervolgt Lahm. "Ze krijgen de kans om zich te bewijzen in het nationale elftal. We hebben veel goede spelers en er zijn nog maar een paar maanden te gaan. Niemand is zeker van zijn plek", aldus de vleugelverdediger annex controlerende middenvelder, die denkt dat Bayern-ploeggenoot Bastian Schweinsteiger zeer belangrijk kan zijn op het WK: "Het is goed om zijn kwaliteit en ervaring te gebruiken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen