Bayern heeft herstelde Robben en Ribéry terug

6 maart 2014, 19:51

Smaakmakers Arjen Robben en Franck Ribéry trainden donderdag weer volop mee met de selectie van Bayern München. Trainer Josep Guardiola heeft daardoor zaterdag in de uitwedstrijd bij VfL Wolfsburg de beschikking over een volledig fitte spelersgroep.

Robben moest woensdag nog de oefeninterland van het Nederlands elftal aan zich voorbij laten gaan. "Hij heeft het echt geprobeerd, maar voelde zich niet vrij. Dan moet je niet spelen", zei Van Gaal daar woensdag over. Een dag later is de situatie veranderd. "Alles is oké. Ik denk dat ik er zaterdag weer bij kan zijn", aldus Robben op de website van Bayern.

Datzelfde geldt voor Ribéry, die tegen Oranje ook al een half uur meedeed. De Fransman had last van een bloeduitstorting op zijn achterwerk. "Ik ben er klaar voor. De speelminuten tegen Nederland waren goed om weer wedstrijdritme op te doen. Het voelde goed."

Ook Thomas Müller en Xherdan Shaqiri keren na blessures terug in het keurkorps van Guardiola. Beiden hadden de voorbije weken last van spierblessures maar zijn inmiddels weer volledig fit.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen