Eriksen aast op Champions League met Spurs

Ger
7 maart 2014, 10:13

Tottenham Hotspur speelt zaterdag in de jacht op een Champions League-ticket een belangrijke wedstrijd op het veld van Chelsea. Bij een nederlaag lijkt de equipe van manager Tim Sherwood een plek in de Europese topcompetitie te moeten vergeten. Christian Eriksen beseft het belang van Champions League-voetbal.

"Het heeft een grote impact op de toekomst van spelers. Als een club in de Champions League uitkomt, neemt de aantrekkingskracht op topspelers nu eenmaal toe", weet de Deense middenvelder. "Iedereen wil zich op dat podium laten zien. Ik heb het eerder bij Ajax meegemaakt. Alles in de Champions League is groter. Dat merk je aan de atmosfeer en de belangstelling van de media en supporters. De Europa League is mooi, maar er gaat niets boven de Champions League."

Tottenham bezet momenteel de vijfde plaats in de Engelse competitie. Een positie bij de eerste vier is echter noodzakelijk om de droom op de Champions League levend te houden. Eriksen: "Met een zege op Chelsea kunnen we laten zien dat we een serieuze kanshebber zijn. Het maakt niet uit hoe we winnen, als we de punten maar pakken."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen