Inter wint weer eens; Parma verslaat concurrent

9 maart 2014, 18:15

Internazionale heeft zondag na twee remises weer eens een zege geboekt in de Serie A. De Milanezen waren in het eigen San Siro met 1-0 te sterk voor Torino. Rodrigo Palacio maakte na een half uur spelen het enige doelpunt van de wedstrijd.

Door de overwinning verkleint Inter het gat met de vierde plek van Fiorentina tot één punt. De derde plek, die aan het einde van het seizoen recht geeft op een ticket voor de voorrondes van de Champions League, blijft ver uit het zicht. Napoli, dat nu nog derde staat, koestert een voorsprong van acht punten op de ploeg van Walter Mazarri.

Inter voelt nog steeds de hete adem van Parma in de nek. I Gialloblu, die zesde staan in Italië, waren in eigen huis met 2-0 te sterk voor Hellas Verona, dat slechts één plek lager staat op de ranglijst. Alberto Paloschi maakte beide doelpunten voor de thuisclub.

Nummer acht Lazio leed in Rome een nederlaag. In het Olympisch Stadion van Rome werd er met 0-1 verloren van Atalanta Bergamo. Alberto Moralez bezegelde het lot van Lazio, dat de wedstrijd met tien man eindigde na een rode kaart voor Italiaans international Antonio Candreva.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen