Van de Looi: "Het geloof was er te snel uit"

10 maart 2014, 07:30   Bijgewerkt: 9 maart 2014, 23:37

"Dit was niet de middag zoals we ons die hadden voorgenomen", zei Erwin van de Looi, trainer van FC Groningen, op de clubwebsite over de thuiswedstrijd tegen Feyenoord. De noorderlingen kregen het niet voor elkaar er een wedstrijd van te maken en verloren uiteindelijk met 0-2 in de eigen Euroborg.

"We wilden Feyenoord vanaf het begin aanpakken en druk zetten. Dat lukte heel moeizaam", aldus Van de Looi. "Feyenoord speelde heel compact en wij kwamen er moeilijk doorheen. We kwamen ook nog snel achter en dat speelde hen in de kaart. We kregen voor rust één kans met Nick van der Velden."

"Na rust hebben we met Zivkovic een extra aanvaller gebracht en hij kreeg ook een kans op de 1-1. Maar bij de eerste de beste tegenaanval scoorde Feyenoord de 0-2. Daarna waren we niet meer bij machte om het spannend te maken. Heel erg jammer. In dit seizoen heb ik dat nog niet eerder zo gevoeld. Eigenlijk is, bij elke tussenstand, elke wedstrijd wel een wedstrijd gebleven."

"Nu was dat dus niet het geval. Dat is niet best, zeker in een thuiswedstrijd. Het geloof was er te snel uit. Dat is aan een ene kant een compliment voor Feyenoord, maar aan de andere kant ook zeker kritiek op onszelf."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen