Mascherano verwacht aanvallend City en looft Agüero

12 maart 2014, 14:39

FC Barcelona verdedigt vanavond (woensdag) tegen Manchester City in de achtste finales van de Champions League een 2-0 voorsprong. Door de overwinning in Engeland hebben de Spanjaarden een uitstekende uitgangspositie, maar verdediger Javier Mascherano is er nog niet gerust op.

De Argentijn verwacht in Camp Nou een offensieve tegenstander. "Ik denk dat City gaat aanvallen", zegt hij in Spaanse media. "Zo spelen ze normaal gesproken en door het resultaat van de vorige keer zullen ze ook moeten." Voor de ploeg van trainer Gerardo Martino zal het belangrijk worden om Sergio Agüero te beteugelen. "Hij is één van de vijf beste aanvallers ter wereld, een fantastische speler", looft Mascherano zijn landgenoot. "Als hij ruimte krijgt kan hij onze avond ruïneren. We gaan proberen hem zo weinig mogelijk ruimte te geven en ervoor zorgen dat hij zich niet op zijn gemak voelt."

Beide teams verloren afgelopen weekend in de competitie. Barcelona verloor van Real Valladolid, Manchester City ging onderuit tegen Wigan Athletic. "Wij beseffen dat we niet zo kunnen spelen als tegen Valladolid", zegt de Argentijn. "We zullen terugmoeten naar ons topniveau."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen