De Boer scheurt mediale band na botsing met Perez

13 maart 2014, 08:13

Frank de Boer hoeft de komende tijd geen positiespelletje mee te doen met de selectie van Ajax. De coach van de Ajacieden heeft namelijk aan het duel tussen 'Klassiek Ajax' en DVVA (2-2) een scheur in de mediale band van zijn linkerknie overgehouden. Een botsing met ploeggenoot en FOX Sports-analyticus Kenneth Perez zorgde voor de kwetsuur.

"Dat dit twee van zulke iconen overkomt... Ongelooflijk", geeft Henk Medik, coach van Klassiek Ajax, aan in De Telegraaf. "Na een minuut of vijf tikte Kenneth de bal wat ver voor zich uit. Frank dacht dat hij de bal wel aan hem zou overlaten, maar Kenneth wilde zich herstellen, waardoor ze allebei tegelijk uithaalden en de ongelukkige botsing ontstond", legt de coach uit.

De Boer, die naar verwachting een revalidatie van ongeveer zes weken tegemoet ziet, verliet meteen het sportpark. "Nadat hij daarvoor door de fysiotherapeut van Ajax 1, Pim van Dord, op het veld was behandeld. Pim is een van de oprichters van Klassiek Ajax en voetbalt ook mee." Uiteraard is coachen geen probleem voor de keuzeheer van Ajax.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen