Utrecht en Janssen willen langer samenwerken

13 maart 2014, 08:45

Willem Janssen is lange tijd uit de roulatie vanwege een zware knieblessure, maar zowel FC Utrecht als de speler in kwestie staat open voor een langere samenwerking. De middenvelder wordt momenteel door de Domstedelingen gehuurd van FC Twente, maar de clubleiding hoopt dat Janssen ook volgend seizoen in het shirt van Utrecht zal spelen.

De zwaar geblesseerde Janssen heeft na de zomer nog één jaar een contract in Enschede, maar als het aan Utrecht ligt, dan speelt de middenvelder volgend seizoen nog in de Galgenwaard. Janssen is gevleid en ziet wel heil in een langer verblijf: "Zoiets is prettig om te horen, ook al ben je nog niet fit. Zelf had ik al heel snel het gevoel: hier wil ik verder. De gesprekken lopen en we gaan zien wat er uitkomt. Ik ben ook blij dat ik een rol in de groep ben blijven vertolken tijdens mijn herstel. Kennelijk wordt dat gewaardeerd, al moet je dat niet overdrijven", zegt Janssen tegen AD Sportwereld.

Janssen constateert vanaf de tribune dat de equipe van coach Jan Wouters het lastig heeft in de Eredivisie. "Het belangrijkste is dat de jongens er in blijven geloven", zegt de huurling van Twente. "Ook bij Roda JC heb ik een keer zo'n zwaar seizoen meegemaakt. Daar vertel ik wel eens over. In de hoop dat de jongens er iets aan hebben. Ook wat dat betreft is het fijn dat ik weer terug ben op het veld. Meetrainend in de groep is de impact van wat ik zeg toch wat groter."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen