Vincken baalt van 'merkwaardige situatie' in Doetinchem

13 maart 2014, 14:45

Tim Vincken was de afgelopen twee seizoenen een vaste waarde bij De Graafschap, maar weet nog niet of hij ook na de zomer in Doetinchem speelt. Zijn contract loopt af en door de bestuurlijke chaos bij de Superboeren heeft de 27-jarige oud-Feyenoorder geen idee wie dat soort zaken vanuit de club oppakt.

"Ik heb hier de afgelopen twee jaar bijna alles gespeeld. De club moet eerst aangegeven of ze verder willen. Dan ga ik me beraden. Dat is de volgorde. Ik wacht rustig af tot ze komen, maar zou eigenlijk niet weten wie dat nu moet doen", lacht Vincken in gesprek met Omroep Gelderland. In Doetinchem was het de afgelopen maanden één grote puinhoop achter de schermen en technisch manager Roland Vroomans stapte begin februari op. "Ja, dat is een merkwaardige situatie. Er is nu niemand die dit soort dingen kan invullen", baalt Vincken.

Achter de schermen heeft Vincken zijn onvrede over de bestuurlijke problemen bij de club duidelijk geuit. Meer kan hij niet doen, weet de aanvaller. "Als spelers hebben wij ons zegje gedaan. Duidelijk gemeld wat wij er van vinden. Dat moet je uitspreken, anders blijf je in een impasse zitten. Maar daarna houdt het ook op. Wij moeten ons namelijk richten op het veld. De leiding is er om beslissingen te nemen en een visie neer te leggen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen