Advocaat voert geen veranderingen door tegen Anzhi

Ger
13 maart 2014, 19:58

Trainer Dick Advocaat heeft geen wijzigingen aangebracht in de basisopstelling van AZ. De Alkmaarders verschijnen tegen Anzhi Makhachkala op het veld met dezelfde elf namen die eerder deze maand zowel RKC Waalwijk als Heracles Almelo met 4-0 versloegen.

De weer fitte Jan Wuytens moet dus genoegen nemen met een plek op de reservebank. Het hart van de AZ-defensie bestaat uit aanvoerder Nick Viergever en Jeffrey Gouweleeuw. Simon Poulsen staat links achterin, Mattias Johansson is de rechtsback. Nemanja Gudelj, Celso Ortiz en Viktor Elm vormen het middenrif. Voorin is plaats voor Steven Berghuis, Aron Jóhannsson en Roy Beerens.

Bij Anzhi heeft Fedor Smolov een basisplaats. De aanvaller speelde in het verleden in Nederland met weinig succes voor Feyenoord. AZ en Anzhi treffen elkaar in de achtste finales van de Europa League. Vorig seizoen werden de Noord-Hollanders in eigen huis nog met 0-5 afgedroogd door de Russen. Van dat elftal met duurbetaalde krachten is inmiddels echter vrijwel niemand meer over. 

Opstellingen

AZ: Esteban; Johansson, Gouweleeuw, Viergever, Poulsen; Gudelj, Ortiz, Elm; Berghuis, Jóhannsson, Beerens

Anzhi Makhachkala: Kerzhakov; Angbwa, Ewerton, Gadzhibekov, Eschenko; Aliyev, Mkrtchyan, Epureanu, Ahmedov, Smolov; Bukharov

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen