Roda-verdediger baalt: "Ik help Heracles geweldig"

16 maart 2014, 09:36

De problemen van Roda JC Kerkrade zijn zaterdag weer een stukje groter geworden. Op bezoek bij concurrent Heracles Almelo ging de formatie van coach Jon Dahl Tomasson met 2-1 onderuit, waardoor het blijft steken op de laatste plaats in de Eredivisie. Een plek boven de rode streep raakt bovendien verder uit het zicht.

Toch zag het er aanvankelijk prima uit voor Roda JC in Almelo, want door een doelpunt van Guus Hupperts kwamen de Limburgers met 0-1 voor. In die fase was Roda ook de betere ploeg, maar op slag van rust viel de gelijkmaker. Bryan Linssen kon scoren, na een verkeerde pass van Guy Ramos. De verdediger van Roda is daar flink ziek van. "Ik baal hier enorm van. Ik help Heracles geweldig in de wedstrijd door de bal te verliezen op een cruciale plek. Dat is niet goed. Persoonlijke fouten hebben geleid tot de nederlaag", zegt hij in gesprek met de regionale omroep L1.

"In de eerste helft ben je heer en meester. Dat moet je in cijfers uitdrukken", vervolgt Ramos. Na de gelijkmaker van Linssen verloor Roda de controle over de wedstrijd en tien minuten voor tijd kreeg de ploeg de 2-1 om de oren. "Na de pauze vonden we de oplossingen niet meer. Deze wedstrijd mag je niet verliezen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen