Koeman: "Denk dat ik maar strafschoppen ga nemen"

16 maart 2014, 17:27

Feyenoord en strafschoppen, het is al anderhalf jaar geen gelukkige combinatie. Welke speler ook aanlegt vanaf elf meter, het gaat vaker mis dan goed. Tegen sc Heerenveen mocht Tonny Vilhena het proberen, maar ook hij schoot mis. Doelman Kristoffer Nordfeldt stopte de inzet van de jonge middenvelder.

Koeman, die eerder Lex Immers en Graziano Pellè diverse keren zag missen vanaf elf meter, wordt moedeloos van de vele gemiste strafschoppen van zijn ploeg. "Ik denk dat ik in de toekomst zelf de strafschoppen maar ga nemen", verzucht hij op Feyenoord.nl. "We hebben met Goossens en Vormer twee specialisten, alleen spelen zij niet veel. Dan kom je automatisch uit bij de nummer drie of vier op de lijst en die mist nog wel eens."

De misser bleef zonder gevolgen, want Feyenoord stond op dat moment al met 0-2 voor. Koeman is blij met de winst van zijn ploeg, al was hij niet tevreden over het spel in de eerste helft. "Voor rust waren we niet goed. Pas na rust ging het tempo omhoog, toonden we meer agressiviteit en wonnen we meer duels. Gelukkig beschikken we over een specialist in vrij trappen, die de wedstrijd voor ons openbrak", verwijst hij naar Ruud Vormer.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen