NAC content met punt: "Goed op de been gebleven"

16 maart 2014, 20:33

NAC Breda hield koploper Ajax zondagmiddag op een 1-1 gelijkspel. Zodoende zag de ploeg van coach Nebojsa Gudelj dat de enorme strijdlust beloond werd. Na afloop van de remise heerste er dan ook tevredenheid bij de thuisploeg, die weer een puntje wist te sprokkelen en nu zes punten boven de degradatiestreep staat.

"We hebben er hard voor gevochten", sprak NAC-rechtsachter Sepp de Roover na afloop van het gelijkspel tegen Ajax tegen Omroep Brabant. "De eerste helft hebben we goed meegevoetbald en ook wat kansen gehad. In de tweede helft had Ajax een overwicht, maar ze creëerden niet heel veel. We zijn goed op de been gebleven", aldus De Roover, die zelf een goede kans onbenut liet: "Ik heb dat wel eens beter gedaan. Op het laatste moment twijfelde ik. Ik had die bal bij de tweede paal in moeten schieten. Jammer."

Collega-verdediger Henrico Drost was blij met het punt: "Dat kan uiteindelijk het verschil maken. Nog positiever is dat wij een goed doelsaldo hebben. Daar kunnen heel weinig ploegen ons op pakken. Elk punt is op dit moment meegenomen en het eigenlijk maakt niet uit tegen wie dat is. Als is het lekker dat het tegen Ajax is. Dan krijg je het publiek ook nog mee. Ze gingen even lekker los", zegt Drost.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen