Gentenaar: "Toch wat anders dan Jong Heerenveen-uit"

17 maart 2014, 08:08

Op zijn oude dag is Dennis Gentenaar nog gepromoveerd tot eerste keeper bij NEC. De 38-jarige sluitpost, bezig aan de laatste maanden van zijn carrière, kreeg in de belangrijke thuiswedstrijd tegen FC Utrecht (2-2) van coach Anton Janssen de voorkeur boven de veertien jaar jongere Kalle Johnsson.

In gesprek met Omroep Gelderland geeft Gentenaar toe dat het ook voor hem 'wel een verrassing' was dat hij ineens de voorkeur kreeg boven Johnsson. "Ik hoorde het vrijdag en heb vanaf dat moment direct de knop omgezet. Ik heb geprobeerd om rust uit te stralen naar de achterhoede. Maar het is toch wat anders dan Jong Heerenveen-uit", zegt Gentenaar, die dit zijn vooral in actie kwam voor Jong NEC.

Gentenaar keepte een prima wedstrijd, al ging hij niet vrijuit bij het tweede Utrechtse doelpunt. Een lage voorzet van Jens Toornstra plofte in één keer binnen. "Balen wel van die 1-2. Het was een lage voorzet van Toornsta en Lasse Nielsen kon er net niet bij. De Ridder liet die bal rollen en toen was het al te laat."

Met het eindresultaat, 2-2, schiet NEC niet enorm veel op. Toch is Gentenaar ervan overtuigd dat zijn club degradatie gaat ontlopen. "Wij gaan het echt redden, we moeten op deze manier doorzetten. Ieder punt is er één. Jammer dat we op het einde van de tweede helft niet die winnende goal maken", zegt hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen