Balende Vertonghen: "Gat met top-vier is heel groot"

17 maart 2014, 15:13

Het zijn teleurstellende tijden voor Tottenham Hotspur. Vorige week verloor de ploeg van coach Tim Sherwood ruim van Chelsea en Benfica, terwijl het zondag in eigen huis onderuit ging tegen aartsrivaal Arsenal (0-1). Verdediger Jan Vertonghen durft door de nederlagen even niet meer naar de competitiestand te kijken. 

De Spurs staan vijfde, maar het gat met nummer vier Manchester City is groot terwijl ook Everton nog langszij kan komen. "Ik wil niet meer naar de ranglijst kijken omdat het gat met de top-vier heel groot is", zegt de Belg tegen Sky Sports. "Alle vier topploegen zijn sterker dan ze vorig jaar waren alleen wij zijn op hetzelfde niveau gebleven. Als je naar vorig jaar kijkt, hebben wij ons niet verbeterd."

De oud-Ajacied denkt wel dat zijn ploeg over voldoende kwaliteit beschikt. "Ik denk dat we de spelers hebben om Champions League-voetbal te halen en ik hoop dat het volgend jaar lukt. Natuurlijk zijn we nu teleurgesteld, maar we willen proberen om terug te komen met goede resultaten. Het is moeilijk maar we zullen onszelf moeten oprichten."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen