Sevilla in de wolken na 'Hollywood-ontknoping'

21 maart 2014, 09:26

Met 0-2 verloor Sevilla vorige week, op eigen veld, van stadgenoot Real Betis. De weg naar de kwartfinale van de Europa League leek dood te lopen, maar in de return kwam het alsnog allemaal goed. In het stadion van de aartsrivaal won Sevilla donderdag de return met 0-2, waarna het de beslissende strafschoppen beter nam.

Sevilla-middenvelder Ivan Rakitic kan zijn geluk niet op na de zinderende strijd met de stadgenoot. "Dit is een prachtige nacht, ééntje om te koesteren, voor ons en alle Sevilla-fans. Het was een fantastische strijd, een Hollywood-directeur had geen beter script kunnen bedenken. Het was een achtbaan van emoties, maar dat hoort bij voetbal. Voor dit soort wedstrijden doen we het, hiervoor werken we iedere dag", zegt hij op UEFA.com.

Rakitic benadrukt dat het geloof in een goede afloop na de pijnlijke thuisnederlaag nog altijd aanwezig was. "De fans, de mensen om ons heen, de coach en de voorzitter bleven in ons geloven. Nu moeten we doorgaan, want we hebben een goede ploeg. Het feestje dat we nu vieren, kan hopelijk nog even doorgaan."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen