Van Basten waarschuwt: "Kunnen van iedereen verliezen"

21 maart 2014, 15:50

Na de nederlaag in de Kuip tegen Feyenoord hoopt sc Heerenveen dit weekend weer drie punten te kunnen pakken. De Friezen spelen thuis tegen NEC, dat knokt tegen degradatie. Coach Marco van Basten wil dat zijn ploeg sportieve revanche neemt voor het magere optreden in Rotterdam, zegt hij op de clubsite.

Van Basten benadrukt dat sc Heerenveen alleen een goede ploeg is, als iedereen alles geeft. "Als we niet geconcentreerd zijn en onze taken goed uitvoeren, kunnen we van iedereen verliezen", waarschuwt de oud-spits. Dus ook van NEC, dat volgens Van Basten beter is dan de positie op de ranglijst doet vermoeden. "Maar dat geldt voor meer clubs. Onder de top vijf zit een brede groep die aan elkaar gewaagd is en in dat rijtje horen wij ook thuis. Als alles klopt kunnen we goed voetballen, maar soms is het ook niets", geeft hij eerlijk toe.

Tegen Feyenoord was de coach vooral ontevreden over zijn voorhoede. Hij sluit niet uit dat hij daar wijzigingen aanbrengt. "Die gedachte speelt door mijn hoofd. Maar mijn opstelling geef ik niet prijs, dat doe ik nooit."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen