Lokomotiv blijft winnen, oud-AZ'er Ari kraakt Spartak

22 maart 2014, 18:23

Lokomotiv Moskou heeft zaterdag opnieuw een belangrijke stap gezet richting titel in de Russische Premier Liga. De Moskovieten waren in eigen huis met 3-0 te sterk voor laagvlieger FK Ural. Belozerov, N'Doye en Tkachyov zorgden voor de doelpunten in het Lokomotivstadion.

De ploeg van trainer Leonid Kuchuk vergroot met de overwinning de voorsprong op Zenit naar zes punten. Wel speelde Lokomotiv een wedstrijd meer. De huidige koploper werd tweemaal eerder kampioen van Rusland. In 2002 en 2004.

Spartak Moskou had de tweede plaats (tijdelijk) kunnen overnemen van Zenit, maar kreeg een 4-0 pak slaag bij subtopper FK Krasnodar. Ari, in het verleden speler van AZ én Spartak Moskou, was met drie treffers de matchwinner. Daarmee sorteert het ontslag van coach Valeriy Karpin, eerder deze week, nog niet het gewenste effect bij Spartak Moskou.

Tom Tomsk boekte zaterdag, evenals Lokomotiv Moskou, een belangrijke zege. Door de 1-0 overwinning op Volga Novgorod verlaat de ploeg voorlopig de degradatiezone.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen