Prachtgoal Engelaar helpt Melbourne Heart niet aan zege

Ger
23 maart 2014, 09:38

Orlando Engelaar heeft tegen Central Coast Mariners de show gestolen met een prachtige treffer. De middenvelder van Melbourne Heart verschalke doelman Liam Reddy met een schot vanaf eigen helft. De wondergoal bleek evenwel niet voldoende voor de winst. De equipe van trainer John van 't Schip verloor met 1-2.

Engelaar kreeg het thuispubliek in de 34ste minuut op de banken. De actie van de oud-PSV'er vertoonde overeenkomsten met de uithaal van Wayne Rooney tegen West Ham United. De aanvaller van Manchester United scoorde zaterdag ook al met een schot van grote afstand. In tegenstelling tot de Engelse topclub verzekerde Melbourne Heart zich echter niet van de overwinning. Central Coast Mariners kwam op slag van rust op gelijke hoogte via Seung-Yong Kim. Invaller Bernie Ibini-Isei besliste het duel in de tweede helft.

Door de nederlaag maakt Melbourne Heart vrijwel geen kans meer op een plek in de play-offs. Bij de thuisploeg speelde naast Engelaar ook Rob Wielaert de volledige negentig minuten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen