AZ tot medio 2016 door met talentvolle Haye

24 maart 2014, 17:56   Bijgewerkt: 24 maart 2014, 18:15

Thom Haye blijft AZ voorlopig trouw. De 19-jarige middenvelder zette maandag zijn handtekening onder een contract dat hem tot de zomer van 2016 in Alkmaar moet houden. De Alkmaarders maakten de verlenging zelf wereldkundig op hun website.

Haye is logischerwijs blij met de verlenging. "Dit is een mooie bekroning. Ik ben hier als 11-jarige jongen in de jeugdopleiding gekomen. In eerste instantie heb ik een jeugdcontract getekend en op een gegeven moment heb ik de stap mogen maken naar het stadion. Het is voor mij dus heel mooi om nog steeds bij AZ te zitten en nu een vervolgcontract te mogen tekenen. Ik hoop in ieder geval volgend seizoen te strijden voor een plaats binnen de wedstrijdselectie. Het is tot nu toe een mooi seizoen geweest. Ik heb mijn debuut mogen maken in het eerste en dit nieuwe contract is een mooie bekroning."

Directeur voetbalzaken Earnest Stewart is blij dat hij Haye langer heeft kunnen binden. "Hij ziet openingen en ruimtes die anderen niet zien. Dat is in het hedendaagse voetbal heel belangrijk. Je hebt iemand nodig die een steekpass kan geven en de aanvallers bedient. Dat kan Thom als geen ander. Wij zijn blij dat hij en zijn familie vertrouwen hebben in AZ en dat hij heeft bijgetekend."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen