Kewell (35) vindt het genoeg geweest en stopt

26 maart 2014, 08:52

Harry Kewell hangt volgende week zijn kicksen aan de wilgen. De Australische voetballer die in zijn carrière onder meer uitkwam voor Galatasaray, Leeds United en FC Liverpool, hoopte aanvankelijk nog op deelname aan het WK, maar constateerde dat dit ijdele hoop was en vindt daarom dat het welletjes geweest is.

De voormalig international van Australië speelt momenteel nog in het shirt van het Melbourne Heart van coach John van 't Schip, maar zal nu dus een punt zetten achter zijn voetballoopbaan, waarvan het winnen van de Champions League met Liverpool in 2005 zonder twijfel het absolute hoogtepunt was. In de eindstrijd moest Kewell de strijd voortijdig staken vanwege een blessure. Fysiek ongemak was de aanvaller allesbehalve vreemd.

Kewell was met the Socceroos actief op diverse eindtoernooien. In 2006 schoot hij zijn land naar de knock-outfase en in 2010 baarde hij opzien met een rode kaart, na een handsbal op de doellijn. De 35-jarige Kewell speelt zijn laatste officiële duel op 5 april.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen