Moyes: "Nog niet op niveau waar we willen zijn"

26 maart 2014, 10:03

Manchester United voegde dinsdagavond een nieuw hoofdstuk toe aan een teleurstellend seizoen. Op het eigen Old Trafford bleek stadgenoot en aartsrivaal Manchester City te sterk: 0-3. David Moyes sprak na afloop van de zeperd van een terechte nederlaag.

De oefenmeester van The Red Devils vond de tegenstander goed spelen. "Ik denk dat we tegen een zeer sterk team hebben gespeeld", zei Moyes volgens Sky Sports. "Het standaardniveau van City moeten wij proberen te benaderen en na te streven. Ik denk dat we beter moeten gaan spelen. We zitten nu nog niet op het niveau waar we willen zijn."

De start van de thuisploeg was dramatisch te noemen: door een treffer van Edin Dzeko keek United al na één minuut tegen een achterstand aan. "We begonnen niet goed", stelde Moyes. "Door die snelle goal kregen we niet de kans om voor een resultaat te vechten. Ik neem de verantwoordelijkheid voor het team, dat doe ik ik altijd", stak de trainer de hand in eigen boezem.

De regerend landskampioen staat op een teleurstellende zevende positie in de Premier League. "Ik dacht dat het een zwaar jaar zou worden, laat daar geen twijfel over bestaan, maar ik hoopte dat we iets meer competitief zouden zijn met de topclubs en dichterbij de top zouden staan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen