Schlemiel Flamini: "Duel met Man City wordt groots"

26 maart 2014, 16:33

Mathieu Flamini was dinsdagavond de pechvogel aan de kant van Arsenal. De Franse middenvelder werkte in de negentigste minuut een bal in eigen doel en bepaalde de eindstand daarmee op 2-2. Arsenal lijkt zodoende afgehaakt in de titelrace. Komend weekend wacht voor The Gunners de topwedstrijd tegen Manchester City. 

"Dat gaat een grote wedstrijd worden", kijkt Flamini vooruit op de website van Arsenal. "We willen het goed doen, zeker na de grote nederlaag tegen Chelsea (6-0). We willen laten zien dat we een van de grootste ploegen van de Premier League zijn." Dat wilde de equipe van Arsene Wenger ook doen tegen Swansea, maar dat mislukte. "We wilden de fans iets teruggeven. Zij hebben ons altijd gesteund, ook na de nederlaag tegen Chelsea. Een goede reactie tonen was het doel, maar helaas kregen we een late tegengoal."

Voor die late domper was de Fransman met een eigen goal zelf verantwoordelijk. "Ik liep mee terug en volgens mij ging de bal via onze keeper en mijn been in het doel", beschrijft Flamini. "Dat was zeer teleurstellend omdat het een moeilijke wedstrijd was. We kregen een vroege tegentreffer (van Wilfried Bony, red.) om de oren en speelden niet echt goed in de eerste helft. Maar de tweede was beter. We kwamen op 2-1, maar helaas moesten we toch nog de 2-2 incasseren."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen