"Taarabt heeft goede kans om in Milaan te blijven"

27 maart 2014, 18:59

Adel Taarabt wordt momenteel door AC Milan gehuurd van Queens Park Rangers. Het is nog de vraag of de Marokkaanse aanvaller na dit seizoen nog in Milaan speelt. Als het aan de zaakwaarnemer van Taarabt ligt, dan is het lot van zijn cliënt verbonden met het lot van keuzeheer Clarence Seedorf.

Er waren geruchten dat Taarabt bij het meespelen van een bepaald aantal wedstrijden automatisch langer verbonden zou worden aan de Rossoneri, maar zaakwaarnemer Vincenzo Morabito weerspreekt dit tegenover MilanNews: "Dit is niet waar. We zullen zien hoe het seizoen eindigt en wat er gebeurt met de coach. Er zal het een en ander afhangen van het feit of Seedorf blijft of niet. Maar Taarabt heeft een goede kans om in Milaan te blijven."

"Taarabt zat twee wedstrijden op de reservebank, maar dit was alleen maar vanwege zijn fitheid", vervolgt de belangenbehartiger van Taarabt. "Hij heeft dit seizoen nog niet heel veel gespeeld, waardoor hij soms wat energie tekort komt en tijd nodig heeft om te herstellen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen