Udinese houdt Inter knap op doelpuntloos gelijkspel

27 maart 2014, 22:50

Internazionale heeft zich donderdagavond niet kunnen revancheren voor de teleurstellende thuisnederlaag tegen Atalanta Bergamo (2-1). In het eigen Giuseppe Meazza werd doelpuntloos gelijkgespeeld tegen Udinese, dat knap stand hield in Milaan.

Inter, waar Juan, Walter Samuel en Yuto Nagatomo terugkeerden in de startformatie, kon het niet waarmaken tegen Udinese, waar Antonio di Natale rust kreeg. Zonder haar vedette maakte de ploeg uit Udine het de Nerazzurri knap lastig, getuige ook de mogelijkheden die de bezoekers kregen, vooral in de eerste helft. Ook Inter kreeg een handvol kansen, maar wist deze niet om te zetten in doelpunten. Derhalve stond er na negentig minuten voetbal nog steeds de brilstand op het scorebord.

De remise zorgt ervoor dat Inter niet weet te profiteren van de nederlaag van Fiorentina tegen AC Milan (0-2). De ploeg van coach Walter Mazzarri staat nog altijd vijfde. Parma, dat woensdag een uitstekende reeks beëindigd zag worden door Juventus (2-1), kan Inter passeren. Parma staat namelijk één punt achter de Milanezen, terwijl het een wedstrijd minder gespeeld heeft.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen