Valencia verzaakt, hekkensluiter Betis houdt hoop

28 maart 2014, 00:08

In de Primera División lijkt Valencia donderdag definitief afscheid te hebben genomen van de plekken die recht geven op Europees voetbal. De ploeg uit de sinaasappelstad gaf een zeker lijkende overwinning uit handen tegen laagvlieger UD Almeria en staat daardoor negen punten achter plaats zes, die staat voor een ticket voor de Europa League.

De wedstrijd tussen Almeria en Valencia kende een zeer opmerkelijke start. Seydou Keita, oud-middenvelder van FC Barcelona, zette de bezoekers al na 8.5 seconden (!) op voorsprong. Het betekende net geen record, aangezien Fernando Llorente in 2008 al na 7.8 seconden scoorde en Darío Silva in 2000 na slechts 8.2 tellen het net wist te vinden.

Eduardo Vargas verdubbelde nog voor de theepauze de marge voor Valencia, maar de ploeg sneed zichzelf vervolgens lelijk in de vingers. Oscar Diaz en Corono zorgden namens Almeria voor een gelijke stand: 2-2.

Real Betis verschafte zichzelf nog wat adem, in de strijd tegen degradatie. Het won, dankzij doelpunten van Salva Sevilla, Jorge Molina en Rubén Castro met 1-3 bij Levante. Betis staat hierdoor niet acht, maar nog vijf punten achter op Real Valladolid, dat voorlaatste staat.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen