Tomasson voor sleutelduel: "Tegen RKC oorlog winnen"

28 maart 2014, 16:51

Voor Roda JC volstaat zondagmiddag tegen RKC Waalwijk alleen de drie punten. De ploeg van Jon Dahl Tomasson passeert bij een overwinning de equipe uit Waalwijk, maar staat bij een nederlaag nog steviger op de laatste plaats. Tomasson weet dat het duel voor Roda van levensbelang is.

"Vanaf deze week hebben we nog vijf mooie finales voor de boeg", zegt de Deen op de clubsite. "Zeker wanneer je op de laatste plek staat, gaat het maar om één ding en dat is winnen. Zondagmiddag zal de druk tegen RKC opnieuw heel hoog zijn. In onze laatste thuiswedstrijd tegen NEC gingen de spelers uitstekend om met de moeilijke situatie en werd de tactiek uitstekend uitgevoerd. Hoewel er in degradatieduels vaak veel fouten worden gemaakt, hebben we tegen NEC niet alleen voor elke meter gevochten maar ook bij vlagen goed gevoetbald."

"Ook zondag zullen we tegen RKC eerst de oorlog moeten winnen", vervolgt de keuzeheer. "Als we dat vervolgens kunnen aanvullen met goed voetbal, zal de sfeer in ons prachtige stadion net als tegen NEC geweldig zijn. En zeker met de massale steun van het publiek heb ik veel vertrouwen in een goed resultaat."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen