Anzhi dieper in problemen, weer succes 'AVB'

Ger
29 maart 2014, 13:05   Bijgewerkt: 29 maart 2014, 19:03

Anzhi Makhachkala moet serieus rekening houden met degradatie. De hekkensluiter van de Russische competitie ging op bezoek bij Ural Sverdlovsk Oblast met 2-1 onderuit. De achterstand op de 'veilige' veertiende plaats is zeven punten.

Spartak Gogniev en Alexandr Erokhin hielpen Ural in de eerste helft aan een 2-0 marge. De treffer van Alexandru Epureanu kwam voor de bezoekers te laat om alsnog een gelijkspel te forceren. Anzhi heeft nog zeven duels om te proberen de gevarenzone te verlaten.

De ploeg van trainer Gadzhi Gadzhiyev werd eerder deze maand nog door AZ uit de achtste finales van de Europa League gedrukt. Na een 1-0 nederlaag in Alkmaar was een doelpuntloos gelijkspel in de return onvoldoende voor Anzhi.

Zenit St. Petersburg zette ook zijn tweede wedstrijd onder leiding van André Villas-Boas om in drie punten. Uit bij Amkar Perm, waar Gianluca Nijholt op de bank bleef, werd in de eerste tien minuten van de tweede helft een 1-0 achterstand omgebogen in een 1-2 zege.

Domenico Criscito en Alexandr Kerzhakov maakten de doelpunten voor Zenit, dat nu samen met Lokomotiv Moskou aan kop gaat in Rusland. Beide teams hebben 47 punten, maar Lokomotiv speelt zondag nog de derby tegen Spartak Moskou, de nummer drie van de ranglijst.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen