Kraker tussen Arsenal en ManCity eindigt onbeslist

29 maart 2014, 20:26   Bijgewerkt: 29 maart 2014, 21:12

Arsenal en Manchester City hebben elkaar zaterdag in balans gehouden in de Premier League-topper. Het duel in het Emirates Stadium in Londen eindigde in een 1-1 gelijkspel. De bezoekers kwamen voor rust via David Silva op voorsprong, Mathieu Flamini herstelde na de doelwissel het evenwicht.

Arsenal wist daarmee ook zijn derde wedstrijd in een week tijd niet winnend af te sluiten. Zeven dagen geleden kreeg de formatie van manager Arsene Wenger met 6-0 op de broek van Chelsea, dinsdag werd tegen Swansea City met 2-2 gelijkgespeeld. Tegen Manchester City was eigenlijk een overwinning nodig om helemaal terug te keren in de titelrace.

Toch zullen de Londenraren tevreden zijn met het gelijkspel tegen Manchester City, aangezien de bezoekers in de eerste helft het betere van het spel hadden. Bij rust stond het echter 'slechts' 0-1. David Silva was in de achttiende minuut trefzeker. Nadat Edin Dzeko de paal had geraakt, tikte de Spaanse middenvelder de bal al dan niet bewust in het doel.

De tweede helft was meer in evenwicht en dat leidde al binnen zeven minuten tot de 1-1 van Mathieu Flamini. Omdat Vincent Kompany uitgleed en Martin Demichelis met zijn gedachten ergens anders leek, kon de Fransman ongehinderd raak schieten met links. Zeven minuten later had Lukas Podolski voor de 2-1 moeten zorgen, maar Joe Hart redde fraai. Aan de andere kant kreeg ook Manchester City mogelijkheden, maar doelpunten vielen er niet meer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen