Fiorentina laat punten liggen bij Sampdoria

30 maart 2014, 17:06   Bijgewerkt: 30 maart 2014, 17:20

Fiorentina lijkt de derde plek in de Serie A te kunnen vergeten na een gelijkspel tegen Sampdoria. La Viola liep door de remise maar één punt in op Napoli, dat het later zondag nog opneemt tegen koploper Juventus. De achterstand op de Napolitanen is met nog zeven wedstrijden te spelen negen punten.

Hellas Verona knokte zich met tien man naar een knappe zege op Genoa: 3-0. Donadel zette zijn ploeg na 35 minuten op voorsprong. Door een rode kaart voor Albertazzi, op slag van rust, speelde de ploeg lange tijd met een man minder. Toch wist Luca Toni in de slotfase nog twee keer het net te vinden namens Hellas.

Lazio boekte een zwaarbevochten overwinning op Parma. In Rome knokten de bezoekers zich tot tweemaal toe terug van een achterstand. Biabiany maakte de treffer van Lulic ongedaan. De 2-1 van Klose werd teniet gedaan door een eigen doelpunt van Lazio-doelman Marchetti. In blessuretijd bleek driemaal scheepsrecht, toen Candreva voor de 3-2 tekende.

Torino was tenslotte met 2-1 te sterk voor Cagliari. El Kaddouri en Cerci zorgden voor de comfortabele voorsprong voor de ploeg uit Turijn, alvorens Nene de aansluitingstreffer maakte.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen