ADO en PEC delen de punten in matig duel

30 maart 2014, 18:32

Henk Fräser is nog steeds ongeslagen als coach van ADO Den Haag, maar mooi was het allemaal niet vanmiddag. ADO en PEC Zwolle maakten er een slechte wedstrijd van, die in 1-1 eindigde. Wel waren er wat hoogtepunten, waaronder de prachtige goal van Roland Alberg. PEC-speler Fred Benson kreeg in de slotfase de grootste kans van de wedstrijd, maar de invaller schoot naast.

Toch kwam ADO nog voor rust op gelijke hoogte. Dat had het te danken aan Roland Alberg, die na een goede actie geweldig raak schoot. Daarmee stond na de eerste helft een stand op het scorebord die de verhoudingen goed weergaf. PEC Zwolle begon sterk, maar ADO Den Haag pakte het na de achterstand goed op.

In de tweede helft begon de thuisploeg sterk, maar al snel zakte het niveau. PEC Zwolle kon ook weinig laten zien. Beide ploegen kregen wel wat kansjes, maar over het algemeen was het erg matig. De slotfase was dan wel weer aardig. PEC Zwolle had eigenlijk moeten winnen, aangezien invaller Fred Benson een niet te missen kans kreeg. De invaller had alle tijd om de bal in de goal te schieten, maar hij had zijn vizier niet op scherp staan en schoot naast. Het bleef gelijk en daarmee kregen beide teams wat ze verdienden.