Sunderland wordt te laat wakker tegen West Ham

31 maart 2014, 23:04

Sunderland heeft maandagavond voor de achtste keer op rij niet gewonnen in de Premier League. De equipe van manager Gus Poyet verloor in het eigen Stadium of Light met 1-2 van West Ham United, waardoor het voorlaatste blijft staan en het steeds lastiger wordt om uit het degradatiemoeras te raken.

Het duel tussen Sunderland en West Ham was nog geen tien minuten onderweg, toen Andy Carrol de bezoekers op voorsprong bracht. De oud-speler van Newcastle United, dé rivaal van Sunderland, knikte fraai raak uit een hoekschop. Sunderland kwam zeer pover voor de dag en zag de voorsprong uitbreid worden, door een geluksdoelpunt van Mohamed Diamé. Doelman Vito Mannone werd op het verkeerde been gezet door een van richting veranderd schot.

Onder aanvoering van Adam Johnson zorgde Sunderland ervoor dat het alsnog ging stormen in het Stadium of Light. De vleugelaanvaller zorgde na ruim een uur spelen voor de aansluiting en dat was het startschot voor een aardig slotoffensief. Ondanks de nodige kansen zou het echter niet leiden tot een resultaat voor Sunderland: 1-2.

Sunderland blijf steken op de negentiende plek, één punt boven hekkensluiter Fulham, dat ook nog eens twee duels meer gespeeld heeft. Dat geldt ook voor Cardiff City, dat juist één punt meer heeft dan Sunderland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen