NAC wil verder met Buijs en Matic, rest moet wachten

1 april 2014, 07:00

De clubleiding van NAC Breda wacht vooralsnog met de gesprekken met de spelers die over een aflopend contract beschikken. De Bredanaars willen eerst zeker zijn van lijfsbehoud, voordat de plannen met de desbetreffende spelers worden uitgestippeld.

"Zodra we zeker weten dat we volgend seizoen in de Eredivisie spelen, krijgen de spelers met aflopende contracten te horen welke plannen we met ze hebben", stelt technisch directeur Graeme Rutjes tegen Voetbal International. Hiertegenover staat dat Jordy Buijs wél te horen heeft gekregen dat de club verder met hem wil. Uros Matic is daarnaast al mondeling akkoord over een contract met een looptijd tot de zomer van 2016.

Onder meer Anouar Hadouir, Tim Gilissen, Boldiszar Bodor en Gabor Babos ontvingen vorige week een formele ontslagbrief. Huurlingen Danny Verbeek (Standard Luik), Rydell Poepon (ADO Den Haag) en Stipe Perica (Chelsea) weten ook nog niet wat de plannen van NAC zijn met hen.

NAC staat momenteel op de twaalfde plaats in de Eredivisie, met vier punten voorsprong op RKC Waalwijk, dat op een nacompetitieplek staat.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen