Kwakman: "NAC is niet de meest sprankelende ploeg"

2 april 2014, 12:44

Woensdagavond rond de klok van 20.30 uur kan NAC Breda praktisch zeker zijn van lijfsbehoud. Als de ploeg wint op bezoek bij concurrent Go Ahead Eagles, kan het bijna niet meer misgaan voor de Brabanders. Dat weet ook Kees Kwakman, die al maanden punten sprokkelt met zijn ploeg.

NAC Breda verloor sinds begin februari maar één keer, thuis van Vitesse (1-2). Verder speelde de ploeg vooral veel gelijk, zoals ook afgelopen weekend tegen FC Utrecht (2-2). "Tegen Utrecht was een wedstrijd waarin we weer eens een beetje fatsoenlijk spel hebben laten zien. Want dat was met name de laatste weken heel erg slecht", zegt Kwakman tegenover Omroep Brabant. Maar fatsoenlijk spel of niet, NAC Breda pakt wel steevast zijn punten. "Wij zijn niet de meest sprankelende ploeg van de eredivisie, maar dat maakt niet zoveel uit. Zolang je maar punten pakt. Daar gaat het uiteindelijk om. We zijn een lastige ploeg om tegen te spelen."

Kwakman hoopt dat zijn ploeg die lijn in Deventer door kan trekken. "Zeker omdat we daarna met FC Twente en FC Groningen twee zware wedstrijden hebben. We mogen sowieso niet verliezen. Dan komt Go Ahead ook niet dichterbij. Natuurlijk spelen we om te winnen, maar dat doen we op onze eigen manier."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen